Zebravinkendag 2021

Zondag 31 januari 2021 is het weer zover, de Internationale Zebravinkendag 2021 in Rosmalen. Dit is alweer de 7e editie van de zebravinkendag. De vorige editie in 2020 waren er maar liefst rond de 500 zebravinken te koop in de verkoopklasse, stuk voor stuk afkomstig van zebravinken kwekers. De Zebravinkendag 2021 is de beste plek om goede zebravinken te kunnen kopen, in allerlei kleurslagen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, zorg dat je er direct bij de opening om 10 uur bij bent voor de beste zebravinken!

Waar en Wanneer? Zondag 31 januari 2021 om 10:00 in het Clubgebouw Handboogschutterij “Nimrod”. Het adres is: Christiaan Kannemansstraat 26, 5246 AM in Rosmalen.

Naast honderden zebravinken zijn er tijdens de zebravinkendag ook altijd diverse lezingen en loterijen. Een ideale dag voor zowel beginnende als gevorderde zebravinken kwekers. Even bijkletsen en kennis opdoen met collega zebravinken kwekers, tevens de kans om zeer goede koppels zebravinken uit de loterij te kunnen winnen. Ideaal om een vliegensvlugge start te maken als beginner, of een upgrade voor de gevorderde zebravinken kweker.

Naast vogels zijn er ook marktkraampjes aanwezig bij de Zebravinkendag 2021, met diverse producten zoals voer en toebehoren voor vogels. Maar ook voor onszelf is er altijd wel een lekker broodje te halen en genoeg keuze om te drinken! De toegang en het parkeren zijn nog GRATIS ook. Dit evenement is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken, tot ziens op de Internationale Zebravinkendag 2021 in Rosmalen!

Zebravinken Beeldjes

In 2021 staan wij zelf voor de 2e keer op de Zebravinkendag, met de unieke en hand geschilderde zebravinken beeldjes! Deze beeldjes zijn op 31 januari 2021 te bezichtigen tijdens dit evenement, speciaal op deze dag zijn de beeldjes verkrijgbaar voor maar 25 euro per stuk. Vooraf opgeven van kleurslag(en) naar keuze is mogelijk, voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken bij de pagina: Zebravinken Beeldjes.

Openingstijden Zebravinkendag 2021 in Rosmalen

  • 9:00 Inbrengen vogels verkoop
  • 9:30 Sluiting inbrengen vogels
  • 10:00 Opening en Start Verkoop
  • 11:00-12:00 Lezing 1 door (nog niet bekend)
  • 13:00-14:00 Lezing 2 door (nog niet bekend)
  • 14:30 Uitslag loterij
  • 15:00 Einde Zebravinkendag 2021

Op de hoogte blijven van dit aankomende evenement? Volg de Zebravinkendag Facebook pagina voor meer informatie en updates! Meedoen met de verkoop? Je kan vooraf (gratis) ruimte voor jouw TT kooien reserveren, dit graag op tijd melden bij de organisatie zodat zij voldoende ruimte kunnen creëren voor alle zebravinken. Hiervoor kunt u terecht bij Eric Kuijpers.

Spelregels verkoopklasse Zebravinkendag 2021:
– Maximaal 2 vogels per TT kooi
– Schelpenzand, voer en water dient aanwezig te zijn (water is beschikbaar op locatie)
– Kleurslag vermelden (bij voorkeur ook eventuele splitkenmerken)
– Naam Verkoper vermelden (je eigen naam dus)
– De Prijs van de vogel(s).

De zebravinken dienen in goede conditie te zijn, aangekochte vogels (niet eigen kweek) mogen ook verkocht worden. De vogels dienen in een schone kooi op schelpenzand te zitten en er dient voldoende voer en water aanwezig te zijn. Zien wij u ook op 31 januari 2021?