Zebravinkendag 2020

Zondag 26 januari 2020 is het weer zover, de Internationale Zebravinkendag 2020 in Rosmalen. De vorige editie in 2019 was het 5-jarig bestaan van dit evenement, hierbij waren maar liefst 550 zebravinken te koop in de verkoopklasse, stuk voor stuk afkomstig van zebravinken kwekers. De Zebravinkendag 2020 is de beste plek om goede zebravinken te kunnen kopen, in allerlei kleurslagen.

Waar en Wanneer? Zondag 26 januari 2020 om 10:00 in het Clubgebouw Handboogschutterij “Nimrod”. Het adres is: Christiaan Kannemansstraat 26, 5246 AM in Rosmalen.

Naast honderden zebravinken zijn er tijdens de zebravinkendag ook altijd diverse lezingen en loterijen. Een ideale dag voor zowel beginnende als gevorderde zebravinken kwekers. Even bijkletsen en kennis opdoen met collega zebravinken kwekers, tevens de kans om zeer goede koppels zebravinken uit de loterij te kunnen winnen.

Naast vogels zijn er ook marktkraampjes aanwezig bij de Zebravinkendag 2020, met diverse producten zoals voer en toebehoren voor vogels. Maar ook voor onszelf is er altijd wel een lekker broodje te halen en wat te drinken! De toegang en het parkeren zijn nog GRATIS ook. Dit evenement is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken, tot ziens op de Internationale Zebravinkendag 2020 in Rosmalen!

Zebravinken Beeldjes

Dit jaar staan wij zelf ook op de Zebravinkendag, met de unieke en hand geschilderde zebravinken beeldjes! Deze beeldjes zijn op 26 januari 2020 voor het eerst te bezichtigen tijdens een evenement, speciaal op deze dag zijn de beeldjes verkrijgbaar voor maar 25 euro per stuk. Vooraf opgeven van kleurslag(en) naar keuze is mogelijk, voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken bij de pagina: Zebravinken Beeldjes.

Openingstijden Zebravinkendag 2020 in Rosmalen

  • 9:00 Inbrengen vogels verkoop
  • 9:30 Sluiting inbrengen vogels
  • 10:00 Opening en Start Verkoop
  • 11:00-12:00 Lezing 1 door Berend Bosch (Pastel met en zonder Blackface)
  • 13:00-14:00 Lezing 2 door Peter Bredenbeek (Zin en Onzin in Vogelvoeding)
  • 15:00 Einde Zebravinkendag 2020

Op de hoogte blijven van dit aankomende evenement? Volg de Zebravinkendag Facebook pagina voor meer informatie en updates! Meedoen met de verkoop? Je kan vooraf (gratis) ruimte voor jouw TT kooien reserveren, dit graag op tijd melden bij de organisatie zodat zij voldoende ruimte kunnen creëren voor alle zebravinken.

Spelregels verkoopklasse:
– Maximaal 2 vogels per TT kooi
– Kleurslag vermelden (bij voorkeur ook eventuele splitkenmerken)
– Naam Verkoper vermelden (je eigen naam dus)
– De Prijs van de vogel(s).

De vogels dienen in goede conditie te zijn, aangekochte vogels (niet eigen kweek) mogen ook verkocht worden. De vogels dienen in een schone kooi op schelpenzand te zitten en er dient voldoende voer en water aanwezig te zijn.