Resultaat 2017-2018-2019

In 2017, 2018 en 2019 heb ik door (privé) omstandigheden (verhuizing, geen auto, etc.) niet actief met shows meegedaan, vanaf 2020 hoop ik mijn vogels weer meer te laten zien op shows 😉 Echter is ook het 2020 seizoen nog niet vlekkeloos begonnen, omdat de NBvV mijn ringen voor 2020 tot op heden van schrijven (januari 2020) nog steeds niet afgeleverd heeft (deze zijn kwijtgeraakt bij PostNL en dit is nog niet opgelost door de NBvV).

Op de NZC Show van 2018 in Beusichem heb ik nog wel enkele vogels ingestuurd, omdat ik wat leuke combinaties gekweekt had die ik wel even wou laten zien:

Zwartwang Blackface Bleekrug grijs man, Kleurslag kampioen.

Pastel Bleekrug Blackface Grijs man.

Zwartwang Blackface Pastel Bleekrug Grijs man. (split geelsnavel)

Zwartwang Eumo Bleekrug (donker type) Grijs man.

Zwartwang Zwartborst Blackface Bleekrug Grijs man.

Op de NZC Show van 2019 in Beusichem 1x kleurslag kampioen (Blackface Bleekrug Gr. man) 92 punten. Daarnaast nog enkele andere leuke combinaties, helaas heb ik hiervan geen foto’s genomen.